Helaas is het niet meer mogelijk om je wens in te vullen. De sluitingsdatum was 1 juni 2018. We zoeken nu naar werkgevers die openstaan voor een (netwerk)gesprek.


Waar wil je (net)werken?

Heb je een arbeidshandicap en vind je het lastig om werk te vinden? Een gesprek met een werkgever is een eerste belangrijke stap! Wij helpen je hier graag mee.

Stuur jouw wens in

Werkgevers gezocht!

Wil jij als werkgever iemand met een arbeidshandicap op weg helpen? Ga eens een gesprek aan over de kansen en mogelijkheden. Geef tips en adviezen. Ontdek talent!

Reageer op een wens

Ken jij iemand met een arbeidshandicap?
Vind jij ook dat iedereen recht heeft op werk?
Deel deze pagina dan met je vrienden en via social media!

Het doel: een open gesprek

Met een beperking word je zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Niet vanwege gebrek aan capaciteiten, talenten of diploma’s. Maar omdat werkgevers het vaak eng vinden. Daar moet wat aan gebeuren, vinden de mensen van ‘maakerwerkvan.nu’ (wij zijn geen overheid, ook geen commerciële partij). Een open gesprek is een belangrijke eerste stap. Vul in waar en in welke branche je graag aan de slag zou willen en wij gaan ons best doen om zo’n gesprek te regelen. Kosteloos en zonder verplichtingen.

Wat kunnen bedrijven doen?

Als ondernemer werk je aan je zakelijke doelstellingen. En je bent je bewust van je sociale verantwoordelijkheid. 1,7 miljoen mensen met een beperking staan buiten de arbeidsmarkt. Zonde, want daar zit heel veel talent bij. Jij kunt daar wat aan doen. Bijvoorbeeld door met één van hen in gesprek te gaan en tips en advies te geven. Vrijblijvend uiteraard. Kijk op de wenspagina wie je zo’n duwtje in de rug zou willen geven.

-

Wensen in behandeling. En - spontane reacties van werkgevers.

71%

Van elke 10 arbeidsgehandicapten hebben er 7 geen werk. Bron: CBS

29%

Van elke 10 niet-arbeidsgehandicapten hebben er 3 geen werk. Bron: CBS

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen