Wat is jouw wens?

Vul hieronder je gegevens in en wat jouw wens is. Waar zou je graag willen werken? Kun je dat heel specifiek maken, zoals ‘Bij KLM’, of toch iets minder specifiek, zoals ‘Op Schiphol’ of misschien wel ‘In de luchtvaart’? De wensinformatie die je hieronder invult, is zichtbaar op de website en voor werkgevers.

 

 

1
2
3
upload
Max 4 MB.
JPG of PNG.
Bij voorkeur vierkant.

Persoonlijke informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Jouw contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Je contactgegevens zijn verplicht. De bijzonderheden niet.
Stap terug

Controleren en bevestigen


Stap terug

Door op ‘wens insturen’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om jouw wens in vervulling te kunnen laten gaan, moeten we jouw gegevens delen met een werkgever.

Als je een wens hebt ingestuurd zonder daarvan een bevestiging te krijgen in je mailbox kijk dan s.v.p. in je ongewenste mail of spambox en voeg ‘info@maakerwerkvan.nu’ toe aan de ‘veilige afzenders’. Op deze manier voorkom je dat reacties van werkgevers ook in de ongewenste mail of spambox belanden. Ontvang je de bevestiging van je wens zonder problemen? Dan hoef je niets te doen!

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen