De wens van..

Terug naar overzicht

miranda-edited.jpg
Miranda
Wens #1 / 02-02-2018
Waar wil je werken?
in Utopia
In welke branche?
Communicatie en media
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Ik zou heel graag een gesprek willen hebben met John de Mol. Ik wilde heel graag meedoen aan Utopia. Om in Nederland te laten zien dat mensen met een beperking ook aan Utopia hadden kunnen meedoen. Ik zat in de selectie en ik heb het idee dat mijn deelname is tegengehouden. Ik had graag gewild dat ze gewoon eerlijk waren geweest. Maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Daar zou ik heel graag een gesprek met John de Mol over willen hebben. In Nederlandse series zijn weinig mensen te zien met een handicap of beperking. Als het bijna niet te zien is, kunnen mensen er niet aan wennen. Dus ik hoop dat de mensen van de tv, regisseurs, verhalen schrijvers enz. er wat mee gaan doen. Ik hoop dat ik een kans krijgt dat te laten zien.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 12-04-2018

Hallo Miranda, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met Talpa maar helaas reageren zij (nog) niet. Daarna hebben we conform jouw wens nog een andere werkgever benaderd in de regio Utrecht. Dat is nog niet zo lang geleden en we willen deze werkgever de ruimte geven om met een passend aanbod te komen. We vragen nog even je geduld.

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Miranda, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Utrecht maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen