De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Alwin
Wens #102 / 10-02-2018
Waar wil je werken?
Meubelmakerij
In welke branche?
Industrie
In welke provincie?
Groningen
Mijn wens:

Gemotiveerde jongeman van 24 jaar. Zit inmiddels al weer bijna 3 jaar bij huis door lichamelijke klachten. Veel werkgevers kunnen hier helaas geen rekening mee houden waardoor ik geen baan vast kan houden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Werkplein Fivelingo | 06-04-2018

Leuk dat je ons bedrijf noemt! Tijd voor een gesprek om jouw mogelijkheden op een rij te zetten.Neem je contact met mij op voor een afspraak?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen