De wens van..

Terug naar overzicht

Chris
Wens #109 / 10-02-2018
Waar wil je werken?
Schoonmaak; glazenwasser
In welke branche?
Facilitaire dienstverlening
In welke provincie?
Overijssel
Mijn wens:

Ik wil graag aan het werk in de schoonmaak, maar door mijn visuele beperking word ik nooit uitgenodigd.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Asito | 14-02-2018

Hallo Chris. Overijssel is groot en om een goede afspraak met je te kunnen maken om te kijken of en welke mogelijkheden er zijn bij jou in de buurt kom ik graag met je in contact.

Koskamp | 20-02-2018

Wij hebben op dit moment geen concrete vacature, maar het zou kunnen dat er op termijn wel een vacature ontstaat (schoonmaak/glazenwasser). Als je alvast contact wil leggen, ben je meer dan welkom!

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen