De wens van..

Terug naar overzicht

Kimberly
Wens #114 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
Rotterdam airport, Parfumeriezaken, ziekenhuizen en overig
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Hallo,

Ik ben 29 jaar, inmiddels 2 niertransplantatie achter de rug, heb een Wajong uitkering en werk 6 uur per week bij Ici Paris XL als verkoopmedewerkster in de branche parfumerie. Ici Paris geeft geen uren erbij en zien mij liever vertrekken. Ik werk daar inmiddels 7 jaar.

Gezond ben ik niet en word ik ook nooit,echter zou meer uren willen werken, die kans krijg ik helaas niet.

Men is huiverig bij sollicitatiegesprekken om mij aan te nemen ivm mijn gezondheid.

Zou zo graag een leuke volwaardige baan van ca 15 per week willen hebben met leuke mensen om mij heen.

Ik heb geen auto en Rotterdam heeft mijn voorkeur qua reizen met OV.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Kimberly, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen