De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Thomas Oudshoorn
Thomas
Wens #118 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
Marketing & Sales
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik zou graag bij een bedrijf willen werken dat zich bezighoud met sales en marketingcampagnes. Zowel online als offline.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Bartels Beheer BV | 17-02-2018

Beste Thomas, Ik ben op zoek naar een Merchant Marketer om mijn bedrijf uit te breiden. Marketing en Sales is een ruim begrip. In een persoonlijk gesprek met jou kunnen we eens kijken of het interessant is voor beiden.In afwachting van je reactie,Met hartelijke groet,Camille Bartels

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen