De wens van..

Terug naar overzicht

Ingrid
Wens #121 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
GVB als conductrice
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Ik wil graag weer als conductrice op de tram werken in het openbaar vervoer (via Olympia uitzend bureau). Ik ben ooit gedwongen (door huiselijk geweld) om te vluchten naar het buitenland. Ik heb veel lichamelijke problemen moeten overwinnen van darmkanker tot 3 tia's en COPD reuma. Het enige werk wat ik daardoor kan doen is conductrice zijn voor 24 tot max 28 uur per week. Daar voel ik me prettig bij. En aangezien ik veel oud collega's tegen kom die vragen wanneer ik terug kom (het was met jou altijd zo gezellig) is dat voor mij een extra stimulans. Maar desondanks dat ik heel graag wil, wil het uitzendbureau Olympia mij niet plaatsen en dat is mijn enige kans. Hopelijk kunnen jullie mij helpen ondanks mijn arbeidshandicap, please help me!!

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

GVB | 15-02-2018

Beste Ingrid, Dank je wel voor je interesse in GVB! Het klopt dat de werving & selectie van (nieuwe) conducteurs gaat via het uitzendbureau Olympia. Daar kan helaas geen uitzondering op worden gemaakt. Is de reden voor jou bekend waarom Olympia je niet kan plaatsen? We hebben goed contact met Olympia, ik zou dit voor je uit kunnen vragen. Laat je het weten als je dat wil? Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je snel een plek vindt waar je op je plek zit.Vriendelijke groet, Miriam

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen