De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Job Meijer
Job
Wens #123 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
Lasafdeling
In welke branche?
Industrie
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik wil graag bij een fijn industrieel bedrijf werken waar ik een lasopleiding kan volgen om uiteindelijk volwaardig lasser te worden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Truck en Bus Glazing B.V. | 14-02-2018

Beste Job, Zou je meer willen leren dan lassen alleen? Wij zijn een producent van beglazingsproducten voor met name paardenvrachtwagens. Alle producten maken wij zelf: van het koudvervormen van aluminium extrusieprofielen tot aan het eindproduct. Lassen is een onderdeel van de werkzaamheden. Mocht je interesse hebben om eens kennis te maken en te bekijken wat wij te bieden hebben, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: https://tbglazing.nl Groet,Anja Seijn

Presikhaaf Schoolmeubelen | 21-02-2018

Beste Job, ik denk dat wij jou wel verder kunnen helpen. Binnen onze onderneming (een 100% dochter van Koninklijke Ahrend) zijn er ruime mogelijkheden voor zowel handlassers als medewerkers die de mallen van de lasrobots kunnen vullen en deze kunnen programmeren. We zijn (deels) een leer/werkbedrijf en kunnen je dus ook het vak leren. Wanneer Arnhem niet te ver weg is voor je, dan ben je van harte welkom voor een orienterend gesprek.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen