De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Pauline
Wens #128 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
Ambachtelijk beroep
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Zeeland
Mijn wens:

Handarbeid/ambachtelijke beroep en evt reparaties, ook beschikbaar om om te scholen.

Liefst in klein bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

AmbachtNederland | 12-02-2018

Beste Pauline, wat een mooie wens. Je bent van harte welkom je aan te melden als kandidaat voor de Ambachtsacademie. We hebben nu 14 opleidingen beschikbaar (en voor de zomer 24) in uiteenlopende ambachten, waaronder ook een aantal reparatie-ambachten. Het mooie van de Ambachtsacademie is dat we opleiden in de praktijk van een leermeester (en dus meestal in de eigen regio). Op dit moment hebben we financiering voor het opleiden van 200 werkloze vijftigplussers, maar meldt je gerust aan. Op basis van de wachtlijst gaan we kijken naar andere bronnen van financiering. Meer informatie en onze contactgegevens vind je op www.ambachtsacademie.nl.

Maakerwerkvan.nu
| 25-04-2018

Hallo Pauline, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zeeland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen