De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Tiny
Wens #131 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
geen specifieke voorkeur
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Ik heb jaren gewerkt als Werkleider op een sociale werkplaats, helaas hebben er tijdens een knie operatie diverse complicatie's plaats gevonden waardoor ik in 2006 in de ziektewet terecht ben gekomen en in 2009 100% in de WAO. Afgelopen jaren diverse operaties ondergaan en ondanks dat ik beperkingen heb wil dat niet zeggen dat ik niet meer kan werken. Een beperking is pas een beperking zo als ik er mee omga en toelaat. Ik heb altijd met mensen gewerkt , als groepsleider in woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, als werkleider sociale werkvoorziening WSD Boxtel en de laatste jaren als mantelzorger.

Ik Zou graag met mensen blijven werken,ook omdat ik er heel veel energie uithaal. Een baan als casemaneger ziekteverzuim of welzijn zou goed bij mij passen.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Werkmans (voorheen Beekmans & Van de Ven) | 14-02-2018

Mevrouw van Beurden, wanneer u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met Werkmans (Leo Beekmans), wij willen graag samen met u onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.groet, Leo Beekmans

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Tiny, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen