De wens van..

Terug naar overzicht

Hillie Nooitgedagt
Hillie
Wens #132 / 11-02-2018
Waar wil je werken?
administratief werk bij de Overheid
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Mijn wens is om eindelijk die duurzame baan te vinden waar we er samen echt voor gaan! Denken in mogelijkheden om een baan voor langere tijd passend te maken. Er zijn genoeg dingen waar ik goed in ben, zelfs al gaat het misschien een tikkeltje langzamer. Mijn talenten liggen op gebied van mijn communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk. Openheid en duidelijkheid zijn mijn motto. Ik neem graag initiatief, ben creatief in het vinden van oplossingen maar ook eerlijk over waar mijn beperkingen liggen.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 26-04-2018

Hallo Hillie, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen