De wens van..

Terug naar overzicht

Marco
Wens #14 / 04-02-2018
Waar wil je werken?
Garagebedrijf in Arnhem
In welke branche?
Technische dienstverlening
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Werk nu in een garage .

Na 1 1/2 jr (3 tijdelijke contracten)

Sta ik 1 maart weer op straat

Zou graag weer in een garage willen werken als 2e monteur

Heb hiervoor een diploma

Ik heb een l.v.b. handicap en een moeizame jeugd gehad.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Marco, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Gelderland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen