De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Astrid Jonker
Astrid
Wens #141 / 12-02-2018
Waar wil je werken?
Op een basisschool
In welke branche?
Onderwijs en onderzoek
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Na jaren in de luchtvracht de administratie gedaan te hebben zou ik nu graag op een basisschool in de buurt willen werken. Om daar te helpen in de administratie. Parttime is wat ik zoek.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

1e Openluchtschool voor het gezonde kind | 12-02-2018

Hi Astrid, stuur je je cv naar ons?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen