De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Michel van den Berghe
Michel
Wens #143 / 12-02-2018
Waar wil je werken?
Bij een kleinere overheidsgerelateerde organisatie
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Mijn ruime ervaring als Documentair Informatie Verzorger stelt mij in staat om me snel aan te passen aan nieuwe programma’s en systemen voor het verwerken van analoge en digitale gegevens op het gebied van post en archief en overige data op het gebied van Administratieve-/Secretariële ondersteuning. Rustig, loyaal, gemotiveerd en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Als teamplayer, maar ook zelfstandig stel ik mij dienstverlenend op met een positieve houding en een dosis humor. Zie ook: https://www.linkedin.com/in/michel-van-den-berghe/

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Michel, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Maakerwerkvan.nu
| 16-02-2018

Hallo Michel, je hebt een reactie ontvangen van 'Onbeperkt aan de slag'. Dit is een initiatief dat wij van harte ondersteunen en aanbevelen ... maar dit is natuurlijk geen direct antwoord op jouw wens. We zijn op dit moment nog druk op zoek naar een passende werkgever die een gesprek met je wil.

Tiwos, Tilburgse Woonstichting | 21-03-2018

Beste Michel, Wij als woningcorporatie hebben uiteraard een afdeling DIV. Helaas hebben wij momenteel geen vacatures, maar mocht je een keer met iemand van gedachten willen wisselen, dan sta ik daar zeker voor open.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen