De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Henry Glissenaar
Henry
Wens #145 / 12-02-2018
Waar wil je werken?
Bijvoorbeeld bij de Belastingdienst of UWV
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Graag zou ik willen werken in de facilitaire dienstverlening, in de logistiek of op een postkamer of bij een receptie. Een leuke afwisselende functie voor maximaal 32 uur per week.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

UWV | 05-03-2018

Beste Henry, Zou je eens verder willen praten over het waarmaken van je wens? Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Marieke Thoomes

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen