De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Petra Piekart
Petra
Wens #147 / 12-02-2018
Waar wil je werken?
Omgeving waar ik mijn ei kwijt kan
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Zoekt u iemand met pit? Met een enorme drive? Een alleskunner, een spin in het web met bakken ervaring én levenservaring? Een creatieve dame met inzicht? Zoek dan niet verder! Ik ben parttime beschikbaar (max 20 uur pw) in Alkmaar en omgeving. Functies: administratief, frontoffice & backoffice, marketing gericht, webshop medewerker, tekstschrijver. De branche is niet zo belangrijk, de genoemde functies komen in elke branche wel voor.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Deloitte | 15-02-2018

Zou graag een kennismakingsgesprek willen regelen. Wij zoeken Executive Assitants.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen