De wens van..

Terug naar overzicht

Ard Blom
Ard
Wens #16 / 04-02-2018
Waar wil je werken?
Administratieve sector
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Ik heb bijna 30 jaar voor een pensioenverzekeringsmaatschappij gewerkt. Ik zoek nu weer werk voor 20 tot 25 uur in de dienstverlenende sector. Een administratieve baan. Graag met klantcontact. Ruime ervaring met Windows, Siebel, Coda, Thispas en diverse computer registratiesystemen.

Vraag naar mijn uitgebreide CV of LinkedIn pagina.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Achmea | 15-02-2018

Beste Ard, Achmea hanteert een actief beleid ten aanzien van mensen met een arbeidsbeperking. Ons uitgangspunt daarbij is “Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet”. Hoe ziet dat er uit? Bekijk eens dit korte filmpje: www.youtube.com/watch?v=cAHyE39ytE4 Graag ontvang ik je cv om te kijken naar mogelijkheden.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen