De wens van..

Terug naar overzicht

Kees Mecklenfeld
Kees
Wens #17 / 04-02-2018
Waar wil je werken?
Katwijk aan Zee
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Sinds een jaar weet ik eindelijk wat er met mij aan de hand is. Ik heb autisme. Nu snap ik ook veel beter waarom de dingen in het verleden niet lukten. Maar ik wil en moet verder. Thuis op de bank komen de muren en de eenzaamheid op me af. Ik wil graag werken bij een bedrijf waar ik kan rekenen op begrip voor mijn overprikkelbaarheid en waar ik kan leren.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Zilveren Kruis (Achmea) | 15-02-2018

Beste Kees, Achmea hanteert een actief beleid ten aanzien van mensen met een arbeidsbeperking. Ons uitgangspunt daarbij is “Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet”. Hoe ziet dat er uit? Bekijk eens dit korte filmpje: www.youtube.com/watch?v=cAHyE39ytE4 Graag nodig ik je uit voor een netwerkgesprek op ons kantoor in Leiden.

actor | 15-02-2018

Hoi Kees. Wellicht weet ik een passende werkgever voor je in Sassenheim. Het gaat om een bedrijf waar er rekening gehouden word met een eventuele beperking. Mocht je interesse hebben dan mag je altijd contact opnemen op dit nummer (0642670878) Gr. Michael Lafeber

Bouw Klik Jobsupport | 06-03-2018

Hoi Kees, weet niet in welke richting je werk zoekt? Ik bemiddel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een mogelijke baan in de bouw of techniek in de regio Duin- en Bollenstreek. Is dat misschien iets wat je aanspreekt? Neem anders even contact met mij op.Een hartelijke groet, Jan de Bruin

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen