De wens van..

Terug naar overzicht

Sjaan
Wens #18 / 04-02-2018
Waar wil je werken?
Maakt niet uit
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Mijn wens is om mee te draaien in de maatschappij, ik wil wat toevoegen aan het leven van anderen en van mij.

Ik ben/was verzorgende C in de thuiszorg, wat ik met veel plezier gedaan heb. Door lichamelijke klachten ben ik buiten gewerkt. Terwijl er volgens mij zeker nog mogelijkheden waren voor mij. Ik heb slijtage in mijn rug door hernia, slijtage schouders en nek, chronische ontsteking in mijn knie. Sinds twee jaar problemen met mijn ogen.

Ook heb ik slaapproblemen waarvan ik denk en hoop dat dat door een normaal ritme goed kan komen.

Ik werd ook niet afgekeurd dus moet nu in teren op mijn spaargeld tot ik in de bijstand beland en dat wil ik absoluut niet. Ik wil een normaal leven leiden en graag onder de mensen komen. Kunnen jullie wat voor mij betekenen?Groetjes,Sjaan

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Sjaan, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Maakerwerkvan.nu
| 16-02-2018

Hallo Sjaan, je hebt een reactie ontvangen van 'Onbeperkt aan de slag'. Dit is een initiatief dat wij van harte ondersteunen en aanbevelen ... maar dit is natuurlijk geen direct antwoord op jouw wens. We zijn op dit moment nog druk op zoek naar een passende werkgever die een gesprek met je wil.

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Sjaan, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Brabant maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Transvorm | 01-05-2018

Beste Sjaan, Maak gebruik van een gratis loopbaangesprek via www.sterkinjewerk.nl en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen Zorg en Welzijn. Veel succes!Diann de Jong

Vitalis WoonZorg groep | 08-05-2018

Dag Sjaan, Wat heb je een mooie wens! En wat moedig van je dat je zo transparant bent. Er is veel behoefte aan zorgmedewerkers, ook bij Vitalis. Bekijk onze website eens en onze vacatures. Recruitment staat open voor een oriënterend gesprek. Of maak gebruik van onze serviceSpeeddateNieuwsgierig naar werken bij Vitalis, maar nog zoekende naar hoe en wat? Kom dan eens langs voor een korte kennismaking met een van onze recruiters. Zij gaan graag met je in gesprek om met jou te ontdekken of en hoe Vitalis bij je past. We zien je graag!Vriendelijke groet,Marinka Heuts

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen