De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Shivani
Wens #19 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
ICT
In welke branche?
Informatie en communicatie technologie (ICT)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Ik zou graag in de ict sector willen werken omdat ik geïnteresseerd ben in informatica.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 06-02-2018

Hallo Shivani, op jouw verzoek hebben we jouw wens aangepast.

Specialisterren, de beste testers | 09-02-2018

Hallo Shivani, Jij wilt meer te weten komen over werken in de ICT. Wij zijn een ICT bedrijf waar mensen met een beperking werken, bij ons werken ongeveer 40 mensen met een vorm van autisme. Wij doen uitsluitend testwerk.Als je het de moeite waard vind om langs te komen in Utrecht dan nodig ik je hierbij uit.Mail je mij op sjoerd@specialisterren.nl aub??Groet.Sjoerd van der Maaden

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen