De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
image002.jpg
Martin
Wens #2 / 02-02-2018
Waar wil je werken?
Gezondheidszorg, onderwijs of defensie.
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Mensen om mij heen noemen mij toegankelijk en spontaan. Ik ben een echte doorzetter. Mijn kernkwaliteiten zijn geordend, punctueel, loyaal en betrouwbaar. Ik heb een brede interesse en werkervaring op veel verschillende gebieden, zowel administratief als operationeel. Generiek opgeleid als personeelsplanner en heb onlangs een opleiding ‘roosters maken in het voortgezet onderwijs’ afgerond.

Ik zou graag als personeelsplanner willen werken in de gezondheidszorg of het onderwijs, maar ook geïnteresseerd in organisaties zoals defensie. Wellicht zijn er nog plannersfuncties die ik nog niet ken. Ik laat mij graag verassen in een open gesprek over mogelijkheden in uw organisatie. Ik hoop in een leuk bedrijf aan de slag te kunnen, met afwisselend werk.

Kortom het is win-win. U een gemotiveerde medewerker en ik weer een betaalde baan.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 12-04-2018

Hallo Martin, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Utrecht maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. En je helpt ons een handje door jouw wens ook te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat dan ook jouw directe omgeving actiever in beweging gaat komen om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen