De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Ellen
Wens #21 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Als ervaringsdeskundige in de (jeugd)zorg. Graag met jongeren, of bijvoorbeeld gastlessen geven.
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Als ervaringsdeskundige en mantelzorger altijd nauw betrokken geweest bij de zorg rondom jongeren en kinderen. Dat is de reden waarom ik mij graag hard wil maken binnen deze kwetsbare groep. Helaas al 23 jaar uit het (betaalde) arbeidsproces, vanwege een psychische stoornis en fibromyalgie. Wel altijd vrijwilligerswerk blijven doen. Korte cursussen en trainingen gedaan en meegewerkt aan diverse belangrijke ontwikkelingen binnen de jeugdzorg. Eventueel zou ik ook iets in de communicatie kunnen doen. Ik bezit over een HBO denk en werkniveau.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Emma at Work | 08-02-2018

Beste Ellen, Ik heb begrepen dat je graag met ons in contact komt. Zullen we binnenkort even bellen? Je kunt ons bereiken op 020-5664773 en vragen naar Jannieke Hooiveld.Bedankt en groeten,Jannieke HooiveldEmma at Work

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen