De wens van..

Terug naar overzicht

Francis
Wens #22 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Praktijk/gezondheidscentrum/lotgenoten contact
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Ik werkte als zelfstandig natuurgeneeskundig therapeut. Bijna vijf jaar geleden verloor ik in een periode van drie maanden mijn zicht. Ik zien nog ca 1,5 procent. Doordat ik zzp er was en getrouwd leef ik nu dus al jaren zonder inkomen of uitkering! In de laatste jaren heb ik gerevalideerd om dingen non visueel te doen maar heb mij ook verder geschoold in natuurgeneeswijze voor dieren. Die meerdere vrijwilligers baantjes zoals bijvoorbeeld voorzitter clientenraad Bartimeus maar ook heb ik het oogcafe Tiel opgezet. Hier organiseer ik activiteiten voor mensen met een visuele beperking.

Mijn wens is om ook weer salaris te krijgen voor wat ik doe! Want bij vrijwilligerswerk is mijn visuele beperking nooit een probleem maar zodra ik betaald moet worden is het een onoverkomelijk probleem dat ik niet zie...

Mijn droombaan: mensen die ook iets heftigs in hun leven meemaken helpen om weer naar de toekomst te durven kijken. Om hun leven weer richting te kunnen geven en plezier uit het leven te behalen. Het liefste met een roedel honden als Co coach aan mijn zijde.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Francis, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Utrecht maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen