De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Alida Sieraad
Alida
Wens #24 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Als administratief assistent bij een dienstverlenende instelling
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Na jaren lang productiewerk gedaan te hebben, is het voor deze leergierige dame tijd om het roer om te gooien. In mijn vorige functie ondersteunde ik ook diverse afdelingen (bv. productie, magazijn, bedrijfsbureau en de drukkerij) met administratieve taken zoals: gegevensbeheer, voorraadbeheer, overboekingen in het systeem en het aanmaken en beheren van een database in Excel.

De administratieve taken in mijn vorige functie vond ik zo leuk om te doen dat ik in 2016 een versnelde opleiding tot administratief medewerker heb gevolgd en positief afgerond. Nu ben ik op zoek naar een baan die hier bij aansluit.

Klantgericht en dienstverlenend werk is iets wat mij aan trekt en daarom zou ik graag ook iets in die richting, of bij een dienstverlenende organisatie, te werk gaan.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

YODA Recruitment - Voor IBIS Stopera Hotel | 05-02-2018

Beste Alina, voor het IBIS Stopera Hotel ben ik op zoek naar een backoffice medewerker (groeps)reserveringen. Wellicht is het iets voor jou? Ik kom graag met je in contact om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Hartelijke groet, Marieke Dam

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen