De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Johan Adegeest
Johan
Wens #27 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Belastingdienst , gemeente,rijkswaterstaat
In welke branche?
Juridische dienstverlening
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Ik ben jaren werkzaam geweest in de logistieke dienstverlening en in de schuldhulpverlening, ik zou deze kennis graag weer in de praktijk gaan brengen want ik zit nu bijna twee jaar thuis. Door mijn handicap ben ik het liefst werkzaam in een functie waarbij ik zowel administratief als logistiek werkzaam kan zijn. ( zie linkendin profielpagina)

Ik ben nu 59 jaar oud en wil nog graag een aantal jaren werkzaam zijn in een functie waar ik mijn kennis en kwaliteiten weer kan gaan inzetten. Ik zoek een werkgever in de buurt van Leiden, ik ben in het bezit van een rijbewijs voor een voertuig met een automatische transmissie. Ik bezit een behoorlijke kennis op het gebied van de fiscale en sociale wetgeving, ik ben behulpzaam, nauwkeurig en cijfermatig goed onderlegd, ik zou graag 32 uur per week willen werken met een reistijd van maximaal 30 minuten van mijn woonplaats.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Johan, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Servicepunt71 | 03-05-2018

Wij hebben de wens van Johan gezien, en de Gemeente Leiden, teamleider van de afdeling Stadsbank is zeker bereid om een gesprek te voeren met Johan. Er zijn momenteel geen echte mogelijkheden op werk daar, maar ze kan natuurlijk wel van alles over de functies op de afdeling vertellen. Is het mogelijk om een emailadres van Johan te krijgen en een achternaam? Evt. een telefoonnummer, zodat we een afspraak kunnen plannen voor een gesprek? U kunt de informatie opsturen naar mij, Patricia de Beer, dan zorg ik ervoor dat Johan een afspraak krijgt met de Teammanager van de Stadsbank, gemeente Leiden.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen