De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Melita Frankovic
Melita
Wens #28 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Evenementenorganisatie
In welke branche?
Horeca, recreatie, toerisme en cultuur
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Ik heb een grote passie voor het creatieve, vooral voor (alle soorten) muziek. Ik vind het leuk om mee te kunnen werken aan de creatie van mooie evenementen. Ik vind het geweldig om te zien dat het publiek het naar zijn zin heeft en geniet van de experience. Ik heb al enkele jaren ervaring bij gesubsidieerde en commerciële culturele instellingen en zou heel graag weer aan de slag gaan in deze branche. Het liefst vind ik mijn nieuwe uitdaging in een functie als content manager / content coördinator of marketing coördinator (32 – 40 uur p.w.).

Ik heb al enkele jaren ervaring in de marketing. Mijn ervaring is vrij breed. In mijn vorige functies was ik verantwoordelijk voor de opzet en coördinatie van brede campagnes, van begin tot eind. Online marketing was natuurlijk een belangrijk onderdeel. Zo heb ik websites en sociale media bijgehouden en digitale nieuwsbrieven verstuurd. Daarnaast heb ik verschillende online campagnes opgezet en onderhouden en website trends bijgehouden met behulp van Google Analytics. Qua traditionele marketing heb ik te maken gehad met het plannen en inzetten van outdoor en advertenties (offline en online).

Daarnaast heb ik projecten gecoördineerd waarin ik onder andere grafisch ontwerpers en websitebouwers heb begeleid in de creatie en bouw van SEO-vriendelijke websites, apps, geanimeerde commercials, campagnebeelden en huisstijlen. Hierin was ik verantwoordelijk voor de briefing, planning, budget opstellen en bewaken en feedback geven.

Ik vind het leuk om een spin in het web te zijn en vind het belangrijk dat een project goed verloopt. Ik ben een sociale collega, flexibel en kan ik verschillende rollen op mij nemen. Hands-on taken uitvoeren of projecten coördineren en begeleiden vind ik beide leuk om te doen. Ik denk in oplossingen, heb geen 9-tot-5-mentaliteit, en blijf ook in stressvolle momenten altijd de focus houden. Een harde werker die kwaliteit erg belangrijk vindt. Ik woon in Amsterdam en rij zelf ook auto. Ik kan daarom ook buiten Amsterdam aan de slag.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Big delicious | 11-02-2018

Beste Melita, Zou je ook als zelfstandige willen werken en je bijdrage leveren aan een nieuw te ontwikkelen concept omtrent buiten-koken? Groet,Renate Holdijk

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Melita, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

BKB | Het Campagnebureau | 01-05-2018

Hi Melita, Laat ik mijzelf even kort voorstellen: mijn naam is Justin en ik ben werkzaam bij BKB | Het Campagnebureau als online strateeg. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Misschien vind je het leuk om een keer een kop koffie te komen drinken? Wij hebben op dit moment niet zozeer functies beschikbaar, maar wellicht kunnen we jou op een andere manier op weg helpen.Op onze website vind je meer informatie over onze campagnes. Wie weet is er wel een project waar je meer over wilt weten.Groetjes!

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen