De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
pia.jpg
Pia
Wens #3 / 02-02-2018
Waar wil je werken?
Gemeente Eindhoven
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Allereerst wil ik vertellen dat ik een baan heb, via de Sociale Werkplaats op de TUe. Verder wil ik het hebben over het aantal uren dat ik per week bezig ben met vrijwilligers-werk bij Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven. Met vergaderingen bij de gemeente, onbetaald en het schouwen van ontoegankelijke situaties.

Ik krijg te horen dat dit vrijwilligerswerk is. Maar als wij niet vooraf zouden adviseren en op tijd situaties bekijken die door deskundigen fout zijn gedaan zou er veel geld extra uitgegeven moeten worden. In deze branche gaat er veel geld om. Het enige wat goedkoop is zijn onze adviezen. Hier schuilt een ongelijkheid.

Zit ik aan tafel met goed betaalde ambtenaren, krijg ik helemaal niets.Dat wil ik hier aankaarten. En bij de gemeente Eindhoven.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Gemeente Eindhoven | 06-02-2018

Beste Pia, Wethouder Staf Depla wil graag een afspraak maken. Wil je contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of emailadres zodat we een afspraak kunnen inplannen? Met vriendelijke groet,Hanneke MassugerBestuursassistent a.i. wethouder Staf Depla+31 (0)40 238 21 35h.massuger@eindhoven.nlGemeente Eindhoven | Bezoekadres: Stadhuisplein 1 | Postadres: Postbus 90150, 5600 RB Eindhoveneindhoven.nl

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Pia, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen