De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Wim
Wens #30 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Online marketing (bureau)
In welke branche?
Communicatie en media
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Via deze weg wil ik graag mijzelf introduceren. Ik ben op zoek naar een baan.

Omdat ik een lichte handicap heb (ik ben lichtelijk spastisch vanaf mij geboorte), is het moeilijk weer aan het werk te komen. Ik zoek een nieuwe uitdaging in de online marketing (het liefst als Webanalist) in Amsterdam. Ik heb een opleiding op HBO niveau ( SPD bedijfseconomie/bedrijfskunde/ Bedrijfsadministratie). Ik volg momenteel een opleidingstraject via Google Digitale Werkplaats met diverse workshops en online cursussen. Ik heb mijn certificaten voor online marketing en Google Analytics voor beginners en gevorderden. Verder doe ik een zelfstudie Google Analytics, Online marketing, PHP, CMS(wordpress), HTML.Ik heb een ‘kruiwagen’ nodig om mij ergens te introduceren en de eerste drempel vanwege mijn handicap weg te nemen. Wie kan mij weer helpen aan een nieuwe uitdaging? Voor informatie verwijs ik graag naar mijn profiel.Neem ook eens een kijkje op: https://www.linkedin.com/in/wim-hogers-webanalist/ (Linkedin)

https://www.wimhogers.nl (Online CV)

https;//www.onlinemarketinganalyse.nl (mijn proffesionele website (is nog onder

constructie)).Bij voorbaat mijn vriendelijke dank.Wim

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Swink webservices | 07-02-2018

Beste Wim, ik las je oproep en praat graag een keer met je. Wij zijn een online marketing bureau in Amsterdam. Wij richten ons weliswaar primair op mensen met autisme maar misschien kan ik je wel op weg helpen. Kom je een keer langs?Met vriendelijke groet,Niels van Buren

BKB | 02-07-2018

Beste Wim, we lazen je bericht en we maken graag kennis met je. We hebben niet meteen een baan in de aanbieding, maar als we je beter leren kennen kunnen we wel voor je op zoek in ons netwerk. Kom je eens langs bij ons op kantoor in de Westerstraat in Amsterdam? Justin en Maarten

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen