De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Semra De Boer
Semra
Wens #31 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Bij voorkeur een gemeente in de buurt van Velsen max een half uur rijden.
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Mijn wens is om weer aan het werk te kunnen gaan als Senior Strategisch beleid en programmamanager Sociaal Domein. Ik ben totaal bijgeschoold, heb de laatste wetswijzigingen bestudeerd en spreek daar geregeld over met anderen. De WMO en het Jeugdbeleid hebben mijn voorkeur binnen het Sociaal Domein. Gezien mijn werkhistorie, mijn kennis en kunde, wil ik graag weer terug in die tak van sport. Na 4 jaar in de WIA, waar ik in ben terecht gekomen door een val in het ziekenhuis, na foutieve medicatie na een operatie, ben ik klaar om weer wat te doen. Ik ben fysiek als mentaal volledig hersteld en ik heb een jaar geleden al bij het UWV aangegeven graag weer aan de slag te willen gaan. Dus bij deze wens ik weer een leuke werkgever te vinden, die mijn talenten graag wil benutten. Ik kan volledig voor de werkgever risicoloos aan het werk. Dus waarom zou iemand mij niet willen uitproberen en aannemen. Ik heb wat pech gehad, maar het is nu tijd voor wat geluk.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Semra, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Adjust2 | 03-05-2018

Beste Semra, Graag zou ik met je in contact komen om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben binnen ons bedrijf. Onze organisatie heeft als missie om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam aan het werk te hebben waarbij ze zich blijvend kunnen ontwikkelen.Dit alles in de zakelijke dienstverlening. Help je mee?Met vriendelijke groet,Aart van der DussenDirecteur

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen