De wens van..

Terug naar overzicht

Juliette Adang
Juliette
Wens #33 / 05-02-2018
Waar wil je werken?
Re-integratiebedrijf/jobcoach bedrijf
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik ambieer een baan als secretaresse/administratief medewerkster, het liefst bij een re-integratiebedrijf of jobcoaching bedrijf, met daarbij voldoende ruimte voor facilitaire taken omdat dit afwisseling geeft en ik sociaal en zorgzaam ben. Ik ben altijd bereid op de computer relevante zaken te zoeken en uit te werken. Een collegiale werksfeer in teamverband heeft mijn voorkeur. Daarbij werk ik het prettigst met gerichte taken en een duidelijke structuur.
Een baan van maximaal 24 uur is wat ik zoek.

Vaardigheden
Ik omschrijf mezelf als een spontane en open minded jonge vrouw. Ik heb goede basisvaardigheden op de computer, waarvan Word, Excel en Outlook mij goed af gaan. Ook ben ik taalvaardig in zowel Nederlands, Duits als Engels. Wel heb ik de tijd nodig om de gegeven taken goed af te ronden. Graag sta ik klaar voor anderen, bied ik een luisterend oor en heb een prettige telefoonstem om mensen te woord te staan.

Ook heb ik al enige werkervaring met het archiveren van documenten en het notuleren bij vergaderingen.

Mijn creativiteit uit zich in het schrijven van teksten, (korte) verhalen en het ontwerpen/maken van folders, uitnodigingen en boekjes.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Juliette, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Gelderland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen