De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Marjolein
Wens #38 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
In het onderwijs
In welke branche?
Onderwijs en onderzoek
In welke provincie?
Overijssel
Mijn wens:

Ik zou heel graag als onderwijsassistent/ ondersteuner in het voortgezet of mbo in Zwolle willen werken.

Liefst voor ongeveer 20 uur

Lijkt me super leuk om met jongeren te mogen werken. Om ze te begeleiden, motiveren en ondersteunen. Mijn uitgangspunt: op school moet je je fijn en veilig voelen! Dat werkt motiverend voor het leren.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Greijdanus | 13-03-2018

Dag Marjolein, hartelijk bedankt voor je belangstelling om bij Greijdanus te komen werken! We staan open voor een vrijblijvende kennismaking, maar ik heb voorafgaand ook wat vragen aan je. Kunnen we rechtstreeks contact met elkaar hebben? Ik ben bereikbaar via mail en telefoon (deze dagen wat moeilijk bereikbaar vanwege volle agenda). Mijn contactgegevens ontvang je als het goed is.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen