De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Amita Soekhoe
Amita
Wens #40 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
Bij de receptie of balie bij een bedrijf, overheid of instelling
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Mijn wens is om parttime (4 x 4) uren te werken zodat ik een goede balans heb in mijn werk en privé en dit goed kan combineren met mijn beperkingen (reuma, met name beperkt aan de handen) en als alleenstaande moeder.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Zorgbelang Zuid-Holland | 30-03-2018

Hallo Amita, Tijdens onze laatste reorganisatie in 2016 is de functie telefoniste/receptioniste vervallen. Hierdoor zie ik op dit moment helaas geen mogelijkheden voor je binnen onze organisatie. Mocht ik elders mogelijkheden voor je tegenkomen, dan zal ik dat via deze website laten weten. Ik wens je succes en hoop dat je snel een passende baan vindt. Met vriendelijke groet, Evelien

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Amita, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Stichting Jeugdteams Zuid-Holland Zuid | 05-06-2018

Beste Amita, We maken graag kennis met je en gaan proberen je wens in vervulling te laten gaan.Via Claudia Bouwens staat er inmiddels een afspraak gepland - tot dan!Ruud Kuhn

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen