De wens van..

Terug naar overzicht

Mario
Wens #41 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
luchtvaart
In welke branche?
Industrie
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

ik zoek werk waarbij voor mij klantencontact erg belangrijk is en wat mij in het verleden goed is 'afgegaan' en daardoor met veel plezier heb uitgeoefend

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

GreenFox Social Return BV | 12-03-2018

Beste Mario, Wat leuk dat je hebt gereageerd op ons bedrijf. Ik zou graag je cv willen ontvangen per mail zodat ik je kan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je kan je cv sturen naar esther@green-fox.nl je mag ook eerst bellen naar 070 8200521 of 06 31797923. M.v.g.Esther Facee Schaeffer

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen