De wens van..

Terug naar overzicht

Martin
Wens #46 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
ICT, servicedesk of software engineering
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Overijssel
Mijn wens:

Zet mij aan een bureau waar een computer op staat en ik doe wat er gedaan moet worden. Dat ik iets meer tijd nodig heb om dat bureau te bereiken dan mijn collegae zou toch niet uit moeten maken? Maar omdat ik chronisch ziek (MS) ben en minder valide (rollator) wilt u mij niet aannemen. Jammer, u mist een betrouwbare en loyale medewerker.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Videobutler, Rian van Eck | 08-02-2018

Beste Martin, Ik wil je graag uitnodigen om te kijken op onze website voor de vacature van Videobutler ophttps://www.videobutler.nl/vacature-algemeen-videobutler/.We zijn op zoek naar MBO+/HBO kandidaten die graag vanuit huis willen werken in een dienstverlenende functie in een ICT omgeving waarin men videoconferenties organiseert, opzet, host en monitort.Indien je interesse hebt, nodig ik je van harte uit om te solliciteren.

Achmea | 15-02-2018

Beste Martin, Achmea hanteert een actief beleid ten aanzien van mensen met een arbeidsbeperking. Ons uitgangspunt daarbij is “Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet”. Hoe ziet dat er uit? Bekijk eens dit korte filmpje: www.youtube.com/watch?v=cAHyE39ytE4Op dit moment zoeken we ICT-servicedesk medewerkers in Apeldoorn. Mocht je interesse hebben, geef dan even seintje.

Koskamp | 21-02-2018

Beste Martin, Wij hebben op dit moment een vacature van webdeveloper. Is dit interessant voor je?Neem dan gerust contact op!

Soleo Klantcontact Center | 18-04-2018

Beste Martin, Wij zijn bij Soleo hard opzoek naar mensen die service gericht en klantvriendelijk willen en kunnen werken. Graag zou ik een afspraak maken om eens kennis te maken. Groet Andrea.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen