De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Karin
Wens #47 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
Boekhouding of belastingdienst
In welke branche?
Bouw en vastgoed
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik heb veel ervaring opgedaan in boekhoudingen, aangiften, subsidies, toeslagen e.d.

Ben graag een spil en ben zonodig de olie om het radarwerk gaande te houden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Karin, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Gelderland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Werksaambeter | 03-05-2018

Dank je voor je reactie Karin. Wil je contact met ons opnemen Karin, dan kunnen we de vacature (Administratief Medewerker omgeving Arnhem) en de mogelijkheden bespreken.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen