De wens van..

Terug naar overzicht

Pedro van Ool
Pedro
Wens #48 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
Neways te Echt.
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Limburg
Mijn wens:

In een baan waar ik aan een bureau kan zitten en geen zware dingen hoef te tillen.

Ben door mijn werkzaamheden nu een beetje teveel van me zelf aan het geven en dit gaat ten koste van mijn gezondheid.

Ik heb een slijmbeurs ontsteking die niet overgaat en aan 1 kant geopereerd maar heeft niets geholpen, dus aan beide schouders heb ik continu pijn. De werkzaamheden die ik nu verricht dragen er niet echt aan bij dat ik zo kan werken dat de klachten pijnloos blijven ik heb dit op het bedrijf aangegeven maar een andere functie is er binnen dit bedrijf niet. Dus ben op zoek naar een baan achter een bureau zodat mijn armen kunnen rusten op b.v. toetsenbord van p.c. Verder heb ik door de werkzaamheden artrose opgelopen aan mijn handen en vingers. Ik ben woonachtig in Montfort en wil ongeveer 15 km buiten Montfort werken. Ik ben nu voorgedragen bij een werkgever maar daar zit ik nog op te wachten uitnodiging maar dit zou de ideale baan voor me kunnen zijn.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Pedro, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Maakerwerkvan.nu
| 16-02-2018

Hallo Pedro, je hebt een reactie ontvangen van 'Onbeperkt aan de slag'. Dit is een initiatief dat wij van harte ondersteunen en aanbevelen ... maar dit is natuurlijk geen direct antwoord op jouw wens. We zijn op dit moment nog druk op zoek naar een passende werkgever die een gesprek met je wil.

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Pedro, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Limburg maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen