De wens van..

Terug naar overzicht

George
Wens #49 / 06-02-2018
Waar wil je werken?
Geen voorkeur. Alleen niet bij een callcenter
In welke branche?
Technische dienstverlening
In welke provincie?
Limburg
Mijn wens:

Mensen met technische problemen op weg helpen door te adviseren welk gereedschap het best gebruikt kan worden en dan langzaam een goede band met een eventuele klant opbouwen om in de toekomst verder te gaan. Mijn sterke kant is vooral om met onbekenden een gesprek te openen en een relatie op te bouwen. Zo had ik voor mijn ziekte een netwerk opgebouwd in verschillende landen. Spreek vloeiend Nederlands, Duits en Engels. Ben 25 jaar lang commercieel medewerker geweest en heb diverse projecten geleid en begeleid.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 16-02-2018

Hallo George, je hebt een reactie ontvangen van 'Onbeperkt aan de slag'. Dit is een initiatief dat wij van harte ondersteunen en aanbevelen ... maar dit is natuurlijk geen direct antwoord op jouw wens. We zijn op dit moment nog druk op zoek naar een passende werkgever die een gesprek met je wil.

Asterisque | 18-02-2018

Beste George, wij zijn altijd op zoek naar talent in service en communicatie. Wij leveren ICT in de zorg en communicatie is daarbij de meest belangrijke factor. Wij bieden mensen graag een kans om te laten zien wat ze kunnen in de praktijk.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen