De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Esther
Wens #5 / 02-02-2018
Waar wil je werken?
In de welzijnsbranche, de reisbranche of voor bedrijven die iets doen dat maatschappelijk relevant is.
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik zou het liefst in de welzijnsbranche willen werken bijvoorbeeld als maatschappelijk werker of als coördinator van vrijwilligers. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan buddyzorg, schuldhulpverlening etc. Ik zou dan vrijwilligers willen werven en hen begeleiden tijdens hun werkzaamheden.

Een andere branche die me aanspreekt is de reisbranche. Werken bij een reguliere reisorganisatie lijkt me leuk omdat ik er plezier aan beleef om voor mensen hun reizen uit te zoeken en te regelen. Ook lijkt het me erg leuk om uit te zoeken of reizen voor mensen met een beperking geschikt zijn. Verder zou ik graag willen werken voor bedrijven die iets voor het milieu of iets anders maatschappelijk relevants doen. Ik denk bijvoorbeeld aan een fonds van de ASN of Triodosbank, die beoordelen of en waar geld naartoe gaat.

Ik sta zowel open voor een sollicitatiegesprek als het meekijken met mijn CV en/of een meeloopdag.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

VHD | 27-02-2018

Als mensen helpen je aanspreekt, wij zoeken medewerkers voor telefonische hulpverlening en coördinatie van auto, schade en pech en gestrande reizigers in het buitenland. Kijk maar eens op www.vhd.nl

Tendens Vakanties | 23-05-2018

Goedemorgen Esther, Wij organiseren vakanties, dagjes uit en logeerweekenden voor mensen met een beperking. Onder de noemer 'Samen vakantie maken' reizen onze vakantiegangers in kleine groepen de hele wereld over, daarbij ondersteund door enthousiaste vrijwillige reisbegeleiders. Met name het werven, selecteren, indelen en ondersteunen van onze reisbegeleiders is een behoorlijke klus waar onze medewerkster reisbegeleiderszaken haar handen aan vol heeft. Mocht je het interessant vinden dan ben je van harte uitgenodigd om eens langs te komen/mee te lopen. Niet omdat we op dit moment een vacature hebben maar wel om te verkennen of je blij wordt van dit werk en deze branche. Wie weet wat de toekomst dan nog kan brengen. Zie voor meer informatie www.tendensvakanties.nl. Mocht je belangstelling hebben dan kun je mij een email sturen. Graag je CV dan even bijsluiten. Wie weet tot ziens in Arnhem! Hartelijke groet, Team Tendens Vakanties Joost Bekkers Directeur

Interstap | 06-06-2018

Goedemorgen Esther, Vanuit Interstap re-integreren en activeren wij mensen richting en op de arbeidsmarkt. Op dit moment zoeken wij geen nieuwe collega's. Wel wil ik je bedanken voor de interesse die toont in Interstap en mag je altijd contact opnemen met mij om een keer vrijblijvend kennis te maken.Groet,Niels Schoterman Interstap

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen