De wens van..

Terug naar overzicht

Renée
Wens #51 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Op het archief, in een kleine tot middelgrote organisatie
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik ben op zoek naar een archief om te digitaliseren. Ik heb dit werk al bij twee andere organisaties gedaan, en het is zeker iets waar ik verder in wil. Ik heb een beperking en daardoor is het extra moeilijk voor mij om aan een baan te komen. Ik ben nu 22 en ik heb mijzelf m'n hele leven al extra moeten bewijzen en beschik daardoor over een grote dosis doorzettingsvermogen. Ik wil heel graag laten zien wat ik in huis heb en ik ben er zeker van dat ik van waarde kan zijn binnen een organisatie! Ik vindt het belangrijk om mijn werk goed te doen en om nauwkeurig te werken. Ik wil graag nieuwe vaardigheden opdoen en ben zeer leergierig. Ik geloof dat als je je echt ergens voor inzet, je zeker je doel zal bereiken.

Ik ben op zoek naar een baan in het archief of in de document en informatie verwerking (DIV). Ik wil graag aan het werk bij een non-profit organisatie, binnen een klein tot middelgroot team.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

AutiTalent | 08-02-2018

Dag Renee, AutiTalent doet veel digitaliseringsprojecten.Als jij in onze doelgroep, mensen met autisme, behoort, dan adviseer ik je je bij ons in te schrijven op:https://www.autitalent.nl/werken-via-autitalent/Zodra we een passend project krijgen, nemen we dan contact met je op.Groeten, Paul Vermeer

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Renée, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Gelderland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen