De wens van..

Terug naar overzicht

Mark
Wens #53 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Achmea of Tussenpersoon.
In welke branche?
Financiële dienstverlening
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Na 30 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heb ben ik door een chronische ziekte in een rolstoel terecht gekomen. Graag zou ik mijn kennis (volledig WFT gecertificeerd) inzetten om een paar dagdelen (circa 8 uur) per week deel te nemen aan het arbeidsproces. ik kan goed zelfstandig werken en hoef niet gemotiveerd te worden om mijn taken goed en doortastend uit te voeren.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Achmea | 15-02-2018

Beste Mark, Achmea hanteert een actief beleid ten aanzien van mensen met een arbeidsbeperking. Ons uitgangspunt daarbij is “Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet”. Hoe ziet dat er uit? Bekijk eens dit korte filmpje: www.youtube.com/watch?v=cAHyE39ytE4 Graag nodig ik je uit voor een netwerkgesprek.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen