De wens van..

Terug naar overzicht

Mark Odekerken
Mark
Wens #54 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Mechatronica, Bedrijfsinstallaties (service, onderhoud en opbouw)
In welke branche?
Technische dienstverlening
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Ik heb de opleiding industriële producten en systemen op niveau 2 en 3 gevolg. De richting werktuigbouw had ik toen der tijd gekozen, omdat ik graag wou sleutelen en het niet erg vond om vuil te worden. Nu blijkt het dus een verkeerde keus te zijn en is er veel meer vraag naar elektrotechnisch personeel. Ik ben in beide richtingen evenveel geïnteresseerd en beide richtingen vind ik leuk. Ik ben sinds dien al jaren bezig met het komen op afspraak naar een uitzendbureau zelf ver buiten mijn regio. Hieruit is nog weinig concreets aan terug gekomen. Een paar afspraken met de opdrachtgever zijn wel geweest. Deze hadden meer kandidaten die jonger waren en makkelijker in de communicatieve overtuigingskracht. Nu heb ik een dagje, na een hele tijd thuis te zitten, meegelopen op een voedselverwerkings bedrijf en ondanks dat het een goede plek is om mijn technische kwaliteiten te gebruiken. Heeft het niet de volledige uiting van hetgeen waar ik voor gestudeerd heb en naar toe wilt groeien. De richting van het installeren, opbouwen, service en onderhoud van elektrotechnisch installaties en bedrijfsmachines (zowel in de industrie als bij bedrijven), dan wel het ontwerpen ervan (mechatronica) is waar ik in mijn kwaliteiten en kunnen het meeste kan vertonen en dus ook waar ik het meeste energie van krijg. Ik heb GEEN probleem met overwerken, (avond)school, proefdraaien, reistijd dan wel ander zaken, zoals in de avond/ weekend werken, ploegdienst (indien van toepassing), projecten buiten(land), 24/7 service dienst of andere buiten werktijden om gerelateerde activiteiten. Daarnaast is mijn doelstelling voor deze richting NIET vanwege het salaris, maar vanwege het werk zelf. Ik ben daarin ook bereid om in beperkende loonbelasting (dus met assistentie van UWV), mij verder in het bedrijf te ontwikkelen. Want dat is wel mijn eis: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING!! Het salaris en de hoeveelheid ervan maakt mij niet uit, als ik maar wel opgeleid word naar een volledige werknemer en het volledigste uit mijn kunnen en kennis kan halen.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Bogenda Elektro B.V. | 11-02-2018

Wij zijn een installatiebedrijf op de scheepvaart voornamelijk binnenvaartschepen. Het schip is in dit geval de complete machine die onderhoud en reparatie nodig heeft.Nieuwe schepen worden uitgevoerd met computers en PLC's voor de besturing en bewaking van de installaties.Misschien is dit iets voor jou Mark.

Bouw Klik Jobsupport | 06-03-2018

Hoi Mark, weet niet of je inmiddels al aan het werk bent maar wellicht dat wij van Bouw Klik Jobsupport iets voor je kunnen betekenen. Op dit moment zoek ik een monteur (een echte sleutelaar) voor een onderhoudsbedrijf op de bloemenveiling in Rijnsburg. Hoor wel even of je interesse hebt.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen