De wens van..

Terug naar overzicht

Diana  Van Graas
Diana
Wens #57 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Doktersassistente
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Mijn wens is om al mijn werkervaring, enthousiasme en motivatie zowel als mens dan als doktersassistente in de gezondheidszorg te mogen gaan werken. Patiënten begeleiding zijn één van mijn sterke punten. Ervaring met mantelzorg/ opleiding en revalidatie de laatste jaren in de ziektes: Oncologie( o.a.Hoofd-/ Halskanker), Cardiologie, Vaatchirurgie, MDL, Geriatrie, Gynaecologie, . Stages: poli's : MKA/ Chirurgie/ Huisartsenpraktijk. Door de progressie / onderzoeken/ en balans en herstel van mijn PMR, de mantelzorg voor mijn ouders en vele andere mensen waar ik mantelzorger voor ben, krijg ik steeds te horen na sollicitatiegesprekken dat ik geen "recente werkervaring" heb, en daardoor uiteindelijk niet gekozen word. Mijn ervaringen op de gebieden hier bovengenoemd, zal niet op welke opleiding of poli / praktijk opgedaan kunnen worden zoals ik dat gedaan heb. Ik hoop zo dat ik uiteindelijk mijn ziel en zaligheid mag gaan uitdragen op een fantastische plek als doktersassistente om de patiënten en mijn collega's te mogen ondersteunen en een stabiel aanspreekpunt te mogen worden!

Tot op heden kijken juist die mensen in de gezondheidszorg niet verder dan hun neus lang is wat de waarde van essentiële ervaring is! Juist nu dit kaliber mensen met deze bijzondere ervaring nodig is voor de gezondheidszorg!Ik hoop via deze weg om uiteindelijk op een fantastische plek als doktersassistente mijn werk te mogen gaan uitvoeren waar ik met hart en ziel voor zal gaan werken!Met vriendelijke groet,Diana van Graas

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Diana, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Adjust2 | 03-05-2018

Beste Diana, Hoewel we op het eerste gezicht een heel andere organisatie lijken dan we zijn vermoed ik dat een gesprek zin heeft gezien de klantopdravht die ons aanstaande is. Het betreft werk als zorgcentraliste en daarnaast in de rij hing van mondhygiëne en tandartsen. Check onze website voor deze opstap. Wie weet vindt het wel heel leuk. Ook de werklocatie is bespreekbaar. Neem je contact met ons op om te helpen nog meer mensen met een arbeidsbeperking (theoretisch opgeleid) aan werk en ontwikkeling te helpen?Met vriendelijke groet,Aart van der DussenDirecteur

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen