De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Marianne
Wens #6 / 02-02-2018
Waar wil je werken?
evenementenbureau
In welke branche?
Horeca, recreatie, toerisme en cultuur
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Al jaren droom ik ervan om voor een evenementenbureau of afdeling te mogen werken. Met veel passie organiseer ik van A tot Z evenementen. Vaak doe ik dit vanuit een projectmanagementbasis. Ik vind het belangrijk dat elke gast zich welkom voelt op het evenement. Ik kan zowel op loonbasis als op freelance werken.

Helaas heb ik door mijn beperking mijn werkplek nog niet gevonden. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 02-02-2018

Hallo Marianne, op jouw verzoek hebben we je wens nog iets aangepast. We gaan ons best doen om een passende werkgever te vinden.

Van Nelle Fanbriek events / Team van Maanen | 20-02-2018

Hoi, Graag ga ik met je in gesprek. Wij hebben momenteel zelf geen vacatures maar ik kan je veel vertellen over het vak, de branche etc. Van harte welkom voor een lunch of een kop koffie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam!Henk van Maanen

Maakerwerkvan.nu
| 20-04-2018

Hallo Marianne, als het goed is ben je ondertussen op bezoek geweest bij Team van Maanen. We hopen dat je iets aan dit gesprek hebt gehad. Ben je niet op gesprek geweest? Reageer dan alsnog en snel, want een gesprek met een werkgever kan altijd waardevolle tips opleveren. Ook als deze werkgever niet direct een baan voor je heeft. Er zijn al verschillende verhalen bekend van werkgevers die hun netwerk hebben opengezet en dat een 'wensmaker' zoals jij op die manier een droombaan vond. Bekijk ook eens deze tip van Nik: www.bit.ly/tipvannik En je helpt ons een handje door jouw wens ook te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat dan ook jouw directe omgeving actiever in beweging gaat komen om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen