De wens van..

Terug naar overzicht

Yentl Vermaas
Yentl
Wens #60 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Bij een restaurant als kok
In welke branche?
Horeca, recreatie, toerisme en cultuur
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Ik zou heel graag in de keuken willen staan en koken, dat is iets wat ik al heel lang wil maar door mijn verstandelijke beperking is dit nooit mogelijk geweest, ik kan goed koken maar geen theorie. Mvg yentl

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Happy Tosti | 18-02-2018

Hi Yentle, Ik zag dat je op zoek bent naar een baan in de horeca als kok in Noord Holland. Wellicht kunnen wij als Happy Tosti iets voor je betekenen. Groet Sam

De Nederlanden | 12-04-2018

Hoi Yentl, Wij zoeken leuke mensen die graag ons keukenteam ondersteunen met de mise en place in de keuken. Dus de voorbereidende dingen voor lunch en diner. Heb je interesse? Wij maken graag kennis met je om te zien of het wat voor je is.

Van der Valk Hotel Haarlem | 01-05-2018

goedemiddag Yentl, Mocht je nog interesse hebben dan zijn wij ook altijd op zoek naar mensen! Mocht je interesse hebben dan horen wij dit graag.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen