De wens van..

Terug naar overzicht

Terah
Wens #67 / 07-02-2018
Waar wil je werken?
Bouw of logistiek
In welke branche?
Transport en logistiek
In welke provincie?
Zeeland
Mijn wens:

Ik heb diverse diploma's mbo niveau 3 mmz ook heb ik VCA heftruckcertificaat ik ben jarenlang heftruckchauffeur geweest ook heb ik gewerkt in de bouw als spouwmuurisolatie monteur het probleem is dat ik 20 jaar geleden bij een ongeluk mijn rechterhand heb verloren elke keer als ik het uitzendbureau binnenkom dan zijn ze onder de indruk van mijn cv en mijn diploma's maar ik word nooit opgebeld vanwege mijn arbeidshandicap

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Terah, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zeeland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen