De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
harry haddering
Harry
Wens #7 / 03-02-2018
Waar wil je werken?
Overheid
In welke branche?
Overig
In welke provincie?
Drenthe
Mijn wens:

Iedere verandering begint met een goed verhaal. Ik denk dat ik voor uw organisatie een nuttig verhaal heb. Ik ben geboren met een lichamelijke beperking, maar mij uitdrukken kan ik volgens mensen die mij kennen als de beste!

Ik zet mij al jaren in voor mensen met een beperking omdat ik vind dat er teveel OVER en te weinig MET ons gesproken word.Mijn levensmotto luidt:❝Mijn beperking beperkt niet mijn ambitie❞.WAT DOE IK?

Vanuit mijn rol als kwartiermaker doe ik veel voorbereidend werk, voordat een gemeente overgaat tot de voor en door aanpak niet meer praten OVER mensen MET een beperking maar met mensen met een beperking. Dit doe ik vanuit mijn verschillende rollen als lobbyist bij de overheid, spreker, blogger en adviseur voor bedrijven die met deze vraagstukken worstelen.MIJN DOEL

Zoveel mogelijk mensen met een beperking aan het werk helpen! Daarbij streef ik ernaar een bewustzijn te creëren dat je MET mensen met een beperking moet praten en niet OVER. Het is mijn uitdaging het gemakkelijker te maken voor bedrijven om mensen met een beperking aan te nemen. Dit doe ik ook vanuit de gedachte dat iedereen kwaliteiten heeft en deze naar vermogen moeten worden ingezet om de participatie echt te laten slagen.➣Staan de onderwerpen participatie en inclusie ook op uw eigen agenda? Zoekt u advies, ondersteuning en de mensen om deze thema's invulling te geven binnen uw organisatie? Bel of mail mij dan. Ik ga graag met u in gesprek of kom spreken over deze thema's.EXPERTISE:

• Participatie • Arbeidsbemiddeling van arbeidsgehandicapten • Diversiteit • Inclusie • Bloggen • Social Media • Spreker

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Gemeente Dalfsen, burgemeester H.C.P. Noten | 07-02-2018

Dag Harry, De burgemeester van de gemeente Dalfsen wil graag met jou in gesprek over jouw wens. Neem je contact met ons op? Dat zou fijn zijn!

Videobutler, Rian van Eck | 08-02-2018

Beste Harry, Videobutler komt graag met je in contact voor advies bij het werven naar kandidaten met een beperking. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers (MBO+/HBO) die graag vanuit huis willen werken in een ICT gerelateerde functie waarbij men videoconferenties host, organiseert en monitort.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen