De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Zoraya
Wens #71 / 08-02-2018
Waar wil je werken?
In een winkel
In welke branche?
Handel en retail
In welke provincie?
Overijssel
Mijn wens:

Vanaf mijn 16e heb ik in de winkel gewerkt! Met veel plezier en passie!.. Nu 22 jaar jong, en 5 jaar chronische depressie en een Autisme Spectrum Stoornis verder... En een grote dosis reisangst! Helaas mijn baan verloren, en niemand die iemand van 22 jaar parttime in dienst wil... ( Je bent te duur )... Graag zou ik mij weer nuttig willen voelen in de maatschappij! En mee willen dragen aan mijn huishouden met mijn schat van een vriend en 2 katten... Vriendelijke groeten, Zoraya Ter Beek! ( Hoogste diploma MBO3 verkoopspecialiste)

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Zoraya, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Overijssel maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen