De wens van..

Terug naar overzicht

Dalou van der Meer
Dalou
Wens #74 / 08-02-2018
Waar wil je werken?
Geen specifieke wens.
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Hallo,

Mijn naam is Dalou van der Meer en ik ben 17 jaar oud. Ik ben al jaren lang aan het zoeken naar een bijbaantje maar vanwege mijn handicap is dit bijna niet mogelijk. 3 jaar geleden heb ik een mislukte en verkeerde operatie gehad aan mijn linker voet. Hierdoor heb ik chronische pijn opgelopen en heb ik de diagnose Posttraumatische dystrofie gekregen. Ik zoek een bijbaantje waarbij ik (af en toe) kan zitten. Achter de kassa werken is voor mij geen optie. Ik heb ook nog eens ernstige dycalculie en kan daarom niet met geld om gaan. Ik doe de opleiding pedagogisch werk dus ik kan goed omgaan met mensen en kinderen. Dit is geen speciale wens voor mij. Ik ben echter al blij als er een bijbaantje voor mij beschikbaar is.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Connection BV | 23-02-2018

Beste Dalou, Wat leuk dat je ons bedrijf geselecteerd hebt om te willen werken! Helaas ben je nog 17 en moet je minimaal 18 zijn om bij ons aan de slag te kunnen gaan. Mocht je, als je 18 bent, nog steeds interesse in ons bedrijf hebben, schroom dan niet om de vacatures op onze website in de gaten te houden: www.connection.nl.Voor nu willen we je heel veel succes wensen bij het vinden van een baantje!Met vriendelijke groeten,Connection BV

Maakerwerkvan.nu
| 25-04-2018

Hallo Dalou, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Holland maar helaas is er geen wensvolle reactie gekomen. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Zonnehuis Groep Amstelland | 11-05-2018

Hoi Dalou, Wellicht is een baan als woonondersteuner in een verpleeghuis iets voor jou? Het Zonnehuis heeft meerdere locaties in Amstelveen. Voor meer informatie kijk even op de website van: http://www.zhga.nl/vacatures. Ik ben voorzitter van de cliëntenraad Zonnehuis Amstelveen. Het beste is om rechtstreeks contact op te nemen met de gegevens zoals aangegeven via de link en niet met mij. Succes!Met vriendelijke groet,Shosha Melkman

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen