De wens van..

Terug naar overzicht

Famke
Wens #745 / 31-05-2018
Waar wil je werken?
Een relatief rustige werkplek, binnen 2,5 uur reizen met het openbaar vervoer van Almere
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Flevoland
Mijn wens:

Ik ben op zoek naar een relatief rustige werkplek waarbij ik mijn talenten kwijt kan. Ik heb Engels gestudeerd aan de universiteit en daarna in Wales gewoond om mijn spreekvaardigheid optimaal te krijgen. Het liefst zou ik dan ook een werkplek hebben waar ik daarmee aan de slag kan. Ik heb sowieso een sterk taalgevoel en zie makkelijk patronen en logica. Met computers kan ik vrij goed om gaan, maar een expert ben ik niet. Branches waar ik zelf aan gedacht heb zijn reizen, muziek en game, maar ik sta open voor alles. Ik ben nog jong, en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan, omdat ik graag nuttig wil zijn voor de samenleving. Vanwege mijn autisme en mijn lichte fysieke handicap is het tot nu toe moeilijk gebleken om iets te vinden wat bij mij past, maar ik ben altijd al een doorzetter geweest en geef niet makkelijk op.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 10-07-2018

Hallo Famke, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Flevoland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van de twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen